Raport

Întâmplări și oameni de azi:

 1. Particip de bună voie și nesilită decât de mine însămi la o discuție/ înregistrare care va folosi, împreună cu alte câteva, unor doctorande la partea de cercetarea a lucrărilor de doctorat. Atmosferă destinsă, discuția/ înregistrarea se întinde de la jumătate de oră, cât era prevăzut inițial, la ceva mai mult. Nu contează cât. La final, doamna care a făcut înregistrarea îmi mulțumește și pretinde o îmbrățișare. Cred că i-am fost dragă.
 2. Fac o evaluare a unei pagini pe Facebook. O pagină oarecare, a unei persoane necunoscute mie, cu care n-am mai interacționat până acum, dar care părea interesantă (pagina, nu persoana). Uit de acest lucru până mă uit pe notificări, câteva ore mai târziu. Ce văd? Mesaj de la persoana respectivă: ”doamna draga , v-am rugat eu sa-mi evaluati pagina? va rog civilizat sa va retragi evaluarea . nu ma intereseaza , sunt obligat sa raportez postarea !” Probabil că 4 stele au fost prea puține. Alte evaluări se lăfăie pe pagina respectivă, dar au 5 stele. Se pare că nu sunt dragă tuturor.
 3. Am vrut să scriu mai multe lucruri la numărul 2, dar este inutil. Persoana respectivă oricum nu va citi aceste rânduri, dacă le va citi, nu le va înțelege, iar dacă le va înțelege nu (cred că) va lua măsuri să-și schimbe atitudinea. Pe mine m-a deranjat, însă, tonul folosit. Am șters evaluarea și am dat unlike paginii respective. Atât.

raport

Foto de aici.

snm.

7 comments

 1. Un mare unlike şi din partea mea pentru atitudinea persoanei de care ai scris la pct.2. Oameni şi oameni… şi fapte pe măsură.

  Liked by 1 person

  1. Ce să spun mai mult decât că am fost șocată de explozia de meschinărie!?

   Liked by 1 person

 2. Chiar dacă pagina merita patru stele, se pare că persoana nu. Mai bine ne ghidăm după stelele de la coniac, că-s ceva mai sigure. 🙂

  Liked by 1 person

 3. Ce oameni… Ce caracter… În loc să spună “Merci” şi să facă ceva bun pentru ca pe viitor să primească 5 stele, ei critică toţi omuleţii (mai mult ca sigur) care nu bifează maximul de steluţe.
  Numai mie îmi vine să le strâng de gât pe aceste specimene? *lacrimă*

  Liked by 1 person

 4. Pe TINE nu te-a deranjat nimic, poate ego-ul a fost deranjat?! Raționamentul tău a fost corect, până în clipa în care ai REacționat. Cred…

  Like

  1. Nu înțeleg ce vrei să spui.

   Liked by 1 person

   1. Ce nu-i de înțeles?! Este vorba despre reacțile noastre, care rezonează cu ignoranța, sau inconștiența celorlalți…Nu consider că ”trebuie” să fim deranjați de comportamentul celor care nu înțeleg ce se petrece în realitate. Ei trebuie ignorați, sau ajutați, în măsura posibilului. Când suntem ”deranjați”, de fapt ego-ul nostru este cel deranjat, ego care intră în rezonanță cu ego-ul celuilalt…Este un cerc vicios, care întreține un conflict fals. Este un mecanism simplu, dar generator de resentimente. Noi, cei ”adevărați”, nu putem fi deranjați.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Ciobanul de azi

A farm girl with a book in her pocket and a camera over her shoulder

tibicodorean.ro

scame din buricul minții

Țărăncuța Veselă

Bine-ai venit la mine-n sat!

Cabal in Kabul

Cabal in Kabul

Goran Mrakic

The spirit is frequency, the blood is fuel. Everything else is rock & roll.

Marius Sescu

Blog de marketing si comunicare

Alina Gheorghe

Voința, cheia succesului!

Jurnal de Bucovina

-un saptamanal al normalitatii si firescului-

Herpetofauna României

Despre reptile și amfibieni, cu Vlad Cioflec

Texte pe față

Zic ce-am de zis

SPPS Easy Learning

Just another WordPress.com site

Despre oameni și proiecte mișto

Sunt om de comunicare și PR. Caut povești, oameni, experiențe. Îmi place să descopăr și să promovez inițiative și proiecte care ne fac viața mai frumoasă. Și-mi place să scriu despre ele. Sper să vă placă să le citiți.

Dr. Eric Perry’s Blog

Motivate | Inspire | Uplift

Andrei Lasc

Om între oameni

tipadelabanca

Dvs cu ce bancă lucrați?

lamineacasacom.wordpress.com/

We can not change what happened. But we can change how we relate to it!

askofelia.wordpress.com/

Ellegance is an attitude.

SonyaRed's Blog

Micul meu colt cu 'pitici'

hoinaru.ro

Un blog de Alex Ciucă

Sergiu Somesan

Proza fantastica si SF

costin.ro

blog personal

Dana Fodor Mateescu

Poveștile mele sunt vii și mă scot din minți. Mă rod pe dinăuntru. Le cert și le iubesc, le mângâi, apoi le gonesc, le ucid și le readuc la viață. Sunt ale mele. Uneori, mă îmbracă de sus până jos, mi se prind în păr, la gât și pe fiecare deget. Eu însămi sunt o poveste.

Străina de la nord

despre învingători și învinși, despre mine, despre tine și punctul care o ia de la capăt.

O Mărie

"Life is hard, kiddo. You gotta be harder"

%d bloggers like this: